Optimisation

Een goede positie op Google verhoogt je kansen op meer bezoekers naar je website en dus ook meer potentiële klanten. SEO optimalisatie is naast SEA een aparte expertise.

Contacteer me

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik wil me niet profileren als SEO specialist maar kan je wel helpen om met behulp van een effectieve SEA campagne (waarop je een grotere controle hebt dan op SEO) ook je SEO te gaan verbeteren. Concreet houdt dit vooral zoekwoordenonderzoek in: welke zoekwoorden gebruik je best op je website om beter te scoren. Verder heeft een slecht werkende website ook effect op de SEA resultaten dus geef ik graag advies wat beter zou kunnen en kunnen we samen initatieven opzetten zoals A/B Testing.

Contacteer me

what others say

Gaëlle beheert sinds eind 2012 onze Belgische AdWords Hunkemöller account. Wij willen de beste resultaten voor onze internationale klanten en werken hiervoor enkel samen met ex-Googlers wereldwijd. De samenwerking met Gaëlle als account manager verloopt heel vlot. Zij werkt zelfstandig en koppelt indien nodig terug naar ons zodat de communicatie perfect verloopt. De klant is tevreden en dus ben ik dit ook. Ik aarzel dan ook niet haar meer grote klanten toe te vertrouwen die willen adverteren in België!

- Rens den Hollander, AdBirds
i also worked for
i am certified