Optimisation

Een goede positie op Google verhoogt je kansen op meer bezoekers naar je website en dus ook meer potentiële klanten. SEO optimalisatie is naast SEA een aparte expertise.

Contacteer me

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik wil me niet profileren als SEO specialist maar kan je wel helpen om met behulp van een effectieve SEA campagne (waarop je een grotere controle hebt dan op SEO) ook je SEO te gaan verbeteren. Concreet houdt dit vooral zoekwoordenonderzoek in: welke zoekwoorden gebruik je best op je website om beter te scoren. Verder heeft een slecht werkende website ook effect op de SEA resultaten dus geef ik graag advies wat beter zou kunnen en kunnen we samen initatieven opzetten zoals A/B Testing.

Contacteer me

what others say

Ik leerde Gaëlle kennen als onze account manager bij Google. In deze functie was zij onze contactpersoon voor alle vragen rond onze Google Adwords accounts. Deze samenwerking verliep steeds zeer professioneel en vlot, daarom vonden we nadien ook snel de weg naar Gaëlle toen zij aan de slag ging als freelance SEA experte. In deze hoedanigheid heeft zij ons begeleid in verschillende SEA-trajecten, zowel voor de Persgroep België als Nederland. Gaëlle hielp ons bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes, maar ook bij de opleiding van onze mensen. Dit steeds met een mooi resultaat!

- Jarno Koopmans, De Persgroep Publishing
i also worked for
vacature
i am certified