Optimisation

Een goede positie op Google verhoogt je kansen op meer bezoekers naar je website en dus ook meer potentiële klanten. SEO optimalisatie is naast SEA een aparte expertise.

Contacteer me

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik wil me niet profileren als SEO specialist maar kan je wel helpen om met behulp van een effectieve SEA campagne (waarop je een grotere controle hebt dan op SEO) ook je SEO te gaan verbeteren. Concreet houdt dit vooral zoekwoordenonderzoek in: welke zoekwoorden gebruik je best op je website om beter te scoren. Verder heeft een slecht werkende website ook effect op de SEA resultaten dus geef ik graag advies wat beter zou kunnen en kunnen we samen initatieven opzetten zoals A/B Testing.

Contacteer me

what others say

Sinds 2011, het prille begin van haar eigen bedrijf, werk ik met Gaëlle samen op projecten rond Google AdWords. Deze samenwerking is occasioneel en vaak met heel stricte deadlines. Gaëlle is er altijd in geslaagd om prachtig werk af te leveren binnen de tijdslimieten die de klant had gesteld. Ik apprecieer haar oog voor detail, haar klantvriendelijkheid en haar nauwgezetheid in het afwerken van de opdrachten. Bovendien is ze een heel leuke persoon om mee samen te werken. Ik mag hopen dat we onze samenwerking in de toekomst nog mogen intensifiëren.

- Lore Van Besien, AdSpecialist
i also worked for
regiojobs
i am certified