Advertising

Op zoek naar een SEA expert om je Google AdWords campagnes te optimaliseren? Misschien heeft je team nood aan een SEA training op maat? Of kun je als media agentschap ondersteuning gebruiken bij SEA trajecten? Ik help je verder op weg.

Contacteer me

Google AdWords

SEA staat voor Zoekmachine Adverteren (Search Engine Advertising). In België is de grootste en belangrijkste zoekmachine nog steeds Google en het specifieke advertentieprogamma van Google heet AdWords. Als voormalig Google AdWords account manager zijn je Google AdWords campagnes bij mij in veilige handen.

Op basis van je online objectieven en SEA budget zet ik een nieuwe Google AdWords campagne op die ik dan idealiter na enkele weken ga optimaliseren voor optimaal resultaat. Indien je reeds een lopende Google AdWords campagne hebt maar je bent niet tevreden van de resultaten kan ik deze voor jou gaan optimaliseren.

Het Google AdWords systeem lijkt eenvoudig en gebruiksvriendelijk is het zeker en vast maar je kan er veel meer mee bereiken dan je op het eerste gezicht zou denken. Google AdWords kan immers beschouwd worden als een extra verkoopskanaal als dit doordacht wordt gebruikt in plaats van puur adverteren. Bovendien biedt het Google AdWords systeem de mogelijkheid om niet alleen te adverteren op Google zelf maar ook op de Google zoekpartners en op het website binnen het Google display netwerk.

Elk type van adverteren heeft zijn eigenheid en vereist een specifieke aanpak. Om optimaal gebruik te kunnen maken van dit doeltreffend advertentiesysteem laat je je best begeleiden door een echte AdWords expert, zoals mezelf.

SEA training

Wil je meer te weten komen over Google AdWords of ben je op zoek naar doeltreffende tips en tricks om je Google AdWords campagnes zelf te gaan optimaliseren? Zoek je een SEA expert om je team of nieuwe online medewerker snel en efficiënt op te leiden zodat jullie zelf beter Google AdWords campagnes kunnen gaan beheren en optimaliseren?

Als Google AdWords expert geef ik regelmatig Google AdWords trainingen aan zowel bedrijven als media agentschappen. Afhankelijk van het aantal deelnemers aan de training, achtergronden (Google AdWords beginner of gevorderd) en specifieke wensen wordt er steeds een Google AdWords training op maat opgesteld om zo efficiënt mogelijk gebruik te kunnen maken van de voorziene tijd.

SEA voor media agentschappen

Voor media agentschappen is het niet altijd evident om klanten zelf optimaal te kunnen begeleiden met hun Google AdWords campagnes. Soms ontbreekt de kennis in Google AdWords, beheersing van de taal of in veel gevallen is er gewoon te weinig tijd de uitvoering zelf te kunnen doen in bepaalde piekperiodes. Door een SEA expert in te huren kan je zelf ook de kwaliteit verder blijven aanbieden aan je Google AdWords klanten dat je ook op andere vlakken aanbiedt.

Contacteer me

what others say

Gaëlle heeft SEA helemaal in de vingers: van analyse en set-up tot clickgerichte ads schrijven en campagnes bijsturen. Ze respecteert timings en we weten altijd waar we staan dankzij haar heldere updates. Daarom werken we graag met haar samen.

- Gerrit Janssens, BBC
i also worked for
depersgroep
i am certified