Analytics

Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO. Krijg inzicht in je online activiteiten aan de hand van data en rapporten. Ik help je om op basis van deze cijfers efficiënter te adverteren en je website te optimaliseren.

Contacteer me

Google Analytics

Google Analytics is een gratis meetprogramma van Google dat website eigenaars in staat stelt statistieken te gaan verzamelen en in detail weer te geven onder de vorm van allerlei interessante rapporten. Op basis van deze inzichten kun je een online strategie opzetten of optimaliseren. In Google Analytics vind je niet alleen data terug uit AdWords (als je de koppeling tussen beide systemen goed instelt tenminste), maar ook je andere online initiatieven kunnen worden gemeten en vergeleken. Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO.

Koppeling met Google AdWords

AdWords en Google Analytics horen voor mij samen omdat Google Analytics meer gedetailleerde inzichten geeft dan enkel binnen AdWords mogelijk is. Als je meer wilt halen uit je online marketing initatieven is dit programma een echte aanrader. Ik kan je helpen Google Analytics te installeren, de koppeling te maken met AdWords en je wegwijs te maken tussen de verschillende rapporten.

Contacteer me

what others say

Ik leerde Gaëlle kennen als onze account manager bij Google. In deze functie was zij onze contactpersoon voor alle vragen rond onze Google Adwords accounts. Deze samenwerking verliep steeds zeer professioneel en vlot, daarom vonden we nadien ook snel de weg naar Gaëlle toen zij aan de slag ging als freelance SEA experte. In deze hoedanigheid heeft zij ons begeleid in verschillende SEA-trajecten, zowel voor de Persgroep België als Nederland. Gaëlle hielp ons bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes, maar ook bij de opleiding van onze mensen. Dit steeds met een mooi resultaat!

- Jarno Koopmans, De Persgroep Publishing
i also worked for
i am certified