Analytics

Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO. Krijg inzicht in je online activiteiten aan de hand van data en rapporten. Ik help je om op basis van deze cijfers efficiënter te adverteren en je website te optimaliseren.

Contacteer me

Google Analytics

Google Analytics is een gratis meetprogramma van Google dat website eigenaars in staat stelt statistieken te gaan verzamelen en in detail weer te geven onder de vorm van allerlei interessante rapporten. Op basis van deze inzichten kun je een online strategie opzetten of optimaliseren. In Google Analytics vind je niet alleen data terug uit AdWords (als je de koppeling tussen beide systemen goed instelt tenminste), maar ook je andere online initiatieven kunnen worden gemeten en vergeleken. Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO.

Koppeling met Google AdWords

AdWords en Google Analytics horen voor mij samen omdat Google Analytics meer gedetailleerde inzichten geeft dan enkel binnen AdWords mogelijk is. Als je meer wilt halen uit je online marketing initatieven is dit programma een echte aanrader. Ik kan je helpen Google Analytics te installeren, de koppeling te maken met AdWords en je wegwijs te maken tussen de verschillende rapporten.

Contacteer me

what others say

Sinds 2011, het prille begin van haar eigen bedrijf, werk ik met Gaëlle samen op projecten rond Google AdWords. Deze samenwerking is occasioneel en vaak met heel stricte deadlines. Gaëlle is er altijd in geslaagd om prachtig werk af te leveren binnen de tijdslimieten die de klant had gesteld. Ik apprecieer haar oog voor detail, haar klantvriendelijkheid en haar nauwgezetheid in het afwerken van de opdrachten. Bovendien is ze een heel leuke persoon om mee samen te werken. Ik mag hopen dat we onze samenwerking in de toekomst nog mogen intensifiëren.

- Lore Van Besien, AdSpecialist
i also worked for
adbirds
i am certified