Analytics

Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO. Krijg inzicht in je online activiteiten aan de hand van data en rapporten. Ik help je om op basis van deze cijfers efficiënter te adverteren en je website te optimaliseren.

Contacteer me

Google Analytics

Google Analytics is een gratis meetprogramma van Google dat website eigenaars in staat stelt statistieken te gaan verzamelen en in detail weer te geven onder de vorm van allerlei interessante rapporten. Op basis van deze inzichten kun je een online strategie opzetten of optimaliseren. In Google Analytics vind je niet alleen data terug uit AdWords (als je de koppeling tussen beide systemen goed instelt tenminste), maar ook je andere online initiatieven kunnen worden gemeten en vergeleken. Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO.

Koppeling met Google AdWords

AdWords en Google Analytics horen voor mij samen omdat Google Analytics meer gedetailleerde inzichten geeft dan enkel binnen AdWords mogelijk is. Als je meer wilt halen uit je online marketing initatieven is dit programma een echte aanrader. Ik kan je helpen Google Analytics te installeren, de koppeling te maken met AdWords en je wegwijs te maken tussen de verschillende rapporten.

Contacteer me

what others say

Gaëlle beheert sinds eind 2012 onze Belgische AdWords Hunkemöller account. Wij willen de beste resultaten voor onze internationale klanten en werken hiervoor enkel samen met ex-Googlers wereldwijd. De samenwerking met Gaëlle als account manager verloopt heel vlot. Zij werkt zelfstandig en koppelt indien nodig terug naar ons zodat de communicatie perfect verloopt. De klant is tevreden en dus ben ik dit ook. Ik aarzel dan ook niet haar meer grote klanten toe te vertrouwen die willen adverteren in België!

- Rens den Hollander, AdBirds
i also worked for
i am certified