Online marketingstrategieën uitvoeren & optimaliseren

Daarmee kan ik jou helpen. Of je nu voor een media agentschap, klein of groot bedrijf werkt dat ondersteuning of advies kan gebruiken in advertising, analytics of optimisation. Ik ben de betrouwbare partner die je zoekt.

advertising

Op zoek naar een SEA expert om je AdWords campagnes te optimaliseren? Misschien heeft je team nood aan een SEA training op maat? Of kun je als media agentschap ondersteuning gebruiken bij SEA trajecten?
Ik help je verder op weg.

meer info contact me

analytics

Google Analytics is niet alleen belangrijk voor SEA maar ook voor SEO. Krijg inzicht in je online activiteiten aan de hand van data en rapporten. Ik help je om op basis van deze cijfers efficiënter te adverteren en je website te optimaliseren.

meer info contact me

optimisation

Een goede positie op Google verhoogt je kansen op meer bezoekers naar je website en dus ook meer potentiële klanten. SEO optimalisatie is naast SEA een aparte expertise.

meer info contact me

Hoe ga ik te werk?

Een doordachte online advertentiestrategie dat start vanuit jouw objectieven. Je wilt immers toch niet alléén meer bezoekers naar je website brengen maar deze effectief iets laten doen en hier ook winst uithalen? Laat je daarom liever begeleiden door een online expert. Ik help je graag verder met het bepalen van die online strategie en werk deze met veel plezier samen uit.

Brede online marketingexpertise

SEA en meer specifiek AdWords kan je door mijn professionele achtergond bij Google beschouwen als mijn voornaamste expertise. Naast SEA heb ik echter ook credibiliteit kunnen opbouwen in meerdere velden binnen de online marketing. Zo kun je bij mij terecht voor ondersteuning in Google Analytics, SEO (vooral zoekwoordenonderzoek) en in mindere mate ook Sociale Media advertenties. Mijn ervaringen en tips deel ik graag tijdens het geven van trainingen op maat.

Aangepast aan jouw noden

Je kan mijn expertise zowel voor korte als langere termijn opdrachten inhuren. Verder is het mogelijk mij enkel als SEA trainer te boeken om jou of je team op te leiden en is enkel consultancy ook een mogelijkheid. Dit alles is mogelijk voor bedrijven maar ook voor agentschappen die al dan niet tijdelijk SEA ondersteuning kunnen gebruiken.

Een meertalige oplossing

Mijn diensten worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Frans. Als Germaniste is deze grondige talenkennis een gegarandeerde plus!

Overtuigd? Contacteer me voor een afspraak.

kostprijs

Ik werk doorgaans met een uurtarief maar voor bepaalde opdrachten is een dagtarief of een pakketprijs ook mogelijk. Ik garandeer transparantie, zonder onverwachte kosten.

Offerte aanvragen

what others say

Gaëlle heeft SEA helemaal in de vingers: van analyse en set-up tot clickgerichte ads schrijven en campagnes bijsturen. Ze respecteert timings en we weten altijd waar we staan dankzij haar heldere updates. Daarom werken we graag met haar samen.

- Gerrit Janssens, BBC
i also worked for
regiojobs
i am certified